Error!

GELUKKIG ABONNEMENT KOFFIE

ONTDEK HET VRIJBLIJVENDE ABONNEMENT OP ONZE KOFFIE, THEE EN KRUIDENTHEE

  • 7% korting op elke bestelling
  • Een gebaar om de Cafés Joyeux Solidaires te financieren
  • Geen verbintenis - U kiest de frequentie en de hoeveelheid producten
  • U kunt de data zoveel wijzigen als u wilt
  • Kies het (de) product(en) en de hoeveelheid en klik op "Ik schrijf me in".

Met het Café Joyeux-abonnement hoeft u thuis geen voorraad meer aan te leggen. U kiest gewoon uw producten en de frequentie en ze worden rechtstreeks bij u thuis geleverd. Uw abonnement wordt gebruikt om de ontwikkeling van nieuwe Café Restaurants te financieren.

Café Joyeux: ontdek het vrijblijvende abonnement op onze koffiespecialiteiten, thee en kruidenthee.
Café Joyeux: een missie van solidariteit ten gunste van handicap en inclusie

De missie van Café Joyeux

De missie van Café Joyeux is om handicaps weer centraal te stellen in onze steden en ons leven.

Café Joyeux heeft mensen met een mentale en cognitieve handicap (autisme, syndroom van Down) in dienst in zijn cafés en restaurants in Frankrijk en daarbuiten. Om deze activiteit te financieren heeft Café Joyeux zijn eigen koffie- en theemerk ontwikkeld dat het verkoopt aan het grote publiek en aan bedrijven.

ONTDEK ONZE ONLINE KOFFIESHOP

VEELGESTELDE VRAGEN OVER HET CAFÉ JOYEUX ABONNEMENT

Met uw abonnement ontvangt u de door u bestelde producten met een bepaalde frequentie en op een bepaalde datum. U hoeft niet elke maand opnieuw te bestellen, met het abonnement gaat dat automatisch.

U bepaalt uw mandje met de producten die u wilt, u kiest de frequentie (elke maand, elke 2 maanden of elke 3 maanden). U ontvangt uw eerste zending 48 uur na uw bestelling en vervolgens elke maand, 2 maanden of 3 maanden.

Normaal gesproken betaalt u met een creditcard op onze beveiligde website. Bij elke bestelling (afhankelijk van de vastgestelde frequentie) wordt uw creditcard direct gedebiteerd. Zodra de eerste bestelling is geregistreerd, hoeft u verder niets meer te doen.

Het abonnement op Café Joyeux is vrijblijvend. U kunt het op elk moment stopzetten.

U kunt het natuurlijk zo vaak veranderen als u wilt, zonder extra kosten.

Ja. U kunt uw account voor onbepaalde tijd opschorten en op elk moment weer activeren.

Niets is eenvoudiger, ga gewoon naar uw online account, rubriek "Mijn abonnementen" en klik op "Mijn abonnement opzeggen".

OORSPRONG VAN ONZE KOFFIES

Café Joyeux is een merk van koffie in capsules, bonen, gemalen koffie en ook thee en kruidenthee. Het is een koffiespecialiteit die inclusief en ondersteunend is.

Door Café Joyeux te kopen, steunt u de werkgelegenheid van mensen met cognitieve beperkingen (autisme en het syndroom van Down) die wij in dienst hebben in al onze cafés en restaurants in Frankrijk en daarbuiten.

Café Joyeux is duurzaam en authentiek geteeld en voldoet aan door specialisten vastgestelde kwaliteitscriteria, waardoor het een "specialiteitskoffie" is. Deze term verwijst naar koffies met een score van 80/100 door de SCAA (Specialty Coffee Association of America). Slechts 4% van alle koffies ter wereld hebben deze benaming.

Onze koffie wordt samengesteld door een "Meilleure Ouvrière de France" en wordt gebrand en verpakt in Frankrijk. De bestellingen worden bereid door mensen met een handicap.

Café Joyeux: merk van speciale koffiebonen, gemalen koffie en capsules alsook kwaliteitsthee en kruidenthee.